Original reservdelar

 

Vi är de enda i Sverige som kan köpa CLAAS reservdelar direkt från tillverkaren. Eftersom vår affärsidé är att vi ska finnas på färre platser och ha mer mobil service gör det också att fler reservdelar kvalificerar sig för lagerläggning lokalt.

Under sommaren 2018 invigde vi vårt centrala reservdelslager i Skurup som gör att tillgängligheten på reservdelar blir ännu bättre. Lagret ska förse i första hand Sverige och inom kort även Norge med reservdelar. Centrallagret kommer att vara tillgängligt för danska återförsäljare på Själland och Bornholm och det finns också möjlighet att Danish Agros maskinverksamhet i Finland och Baltikum kan dra nytta av lagret. Inledningsvis finns 10 000 reservdelar från CLAAS och cirka 4 000 delar från övriga varumärken i Skurup. Sortimentet kommer att utökas något efterhand.

CLAAS elektroniska reservdelskatalog (Parts Doc)

Behöver du reservdelar eller kanske bara vill se sprängskisser av delar av din maskin? Den elektroniska reservdelskatalogen innehåller alla CLAAS reservdelar för din maskin.

Kostnadsfritt kan ni få tillgång till CLAAS kompletta reservdelskatalog men för att få det måste ett inlogg skapas vilket vi gärna hjälper till med om ni bara skickar ett mail till oss på info@sa-machinery.se.