Välkommen till Swedish Agro Machinery

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med maskiner, foder och insatsvaror av högsta kvalitet. I Skurup finns vårt huvudkontor för Maskinverksamheten och i Kalmar finns vårt huvudkontor för foder-, butiks- och växtodlingsverksamheterna. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas där foder för flera djurslag. 

Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ,  RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

Maskinverksamhetens affärsíde går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, som täcker större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery.

OM DANISH AGRO

Swedish Agro Machinery är dotterbolag till danska Danish Agro. Koncernen består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa och arbetar främst med försäljning av foder, fodermineraler, vitaminer, premixer, gödning, växtskyddsmedel, utsäde och energi samt inköp av grödor från lantbruket. Danish Agro är också distributör av ett antal starka varumärken inom lantbruksmaskinbranschen och driver en omfattande kedja av hobby- och fritidsbutiker inom detaljhandeln. Koncernen har cirka 4 500 anställda och omsatte 2019 drygt 50 miljarder kronor. Maskindivisionen inom Danish Agro är Nordeuropas största aktör för jordbruksmaskiner med 1 200 medarbetare.

KONTAKTA OSS

Besöksadress:
Swedish Agro Machinery
Södra Industrigatan 14
274 30 Skurup
Telefon 046-25 25 55

Postadress
Swedish Agro Machinery
Box 15
274 21 Skurup

info@sa-machinery.se