Vi söker ytterligare säljare till Östergötland

Jobb  08.10.20 kl. 10:00

• Brinner du för att sälja samt är en social och engagerad person?
• Är du tävlingsinriktad och trivs med frihet under ansvar?
• Vill du skapa och förvalta långsiktiga relationer med dina kunder?
 
Om du svarat ja på dessa frågor kan detta jobbet vara perfekt för dig.
 
Hos Swedish Agro Machinery erbjuds du en möjlighet att arbeta i en roll med eget ansvar i en spännande bransch, med härliga kollegor i ett företag som storsatsar.
Vi är ett relativt nytt företag som präglats av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vår ambition är att vara professionella och erbjuda högsta i kvalitet i allt vi gör, och för detta behöver vi såklart kompetenta och hängivna medarbetare.
Bild

Vi vill att du ska vara med oss länge och därför är vår målsättning att du ska kunna växa och utvecklas hos oss. Vi tror på frihet under ansvar och att en stor rörelsefrihet motiverar och engagerar. Eftersom vi är ett ungt företag kommer du också kunna påverka vår utveckling framåt.
I den här rollen är ditt största ansvarsområde att sälja maskiner till dina lantbruks- eller entreprenörskunder utifrån deras behov. Du ska bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina tekniska kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov och en viktig del är att vara ute på fältet nära kunden.

Du hanterar offerter och medverkar vid leverans. Vidare gör du uppföljningar och vårdar kundrelationen efter avslutad affär. I din roll ingår att ordna maskindemonstrationer och att närvara vid mässor och visningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Resor ingår i arbetet men antalet övernattningar är begränsat. Dina säljkollegor och övriga arbetskamrater på service och reservdelar finns på vår anläggning i Skänninge där du också kommer ha ditt kontor, även om du kanske utgår från hemmet på annan ort. 

Vi söker dig som
• Är social, driven, engagerad, målinriktad och självgående.
• Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna längre säljprocesser.
• Behärskar svenska flytande samt kan läsa och förstå engelska.
• Har erfarenhet av kvalificerade förhandlingar och finansieringsarbete
• Har körkort B
• Har intresse för eller kunskap om lantbruksmaskiner

Förutom att vara tekniskt kunnig är du en noggrann och strukturerad lagspelare. Du är flexibel och trivs med ett varierat arbetstempo. Du är också kommunikativ, social och serviceinriktad som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och sätter kunden främst. Du har en bra förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet.

Låter detta intressant för dig? Skicka in ditt CV och motivera varför du drivs av försäljning och varför du vill jobba på Swedish Agro Machinery.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan skickas till rekrytering@sa-machinery.se med ”Ansökan Säljare Östergötland” i ämnesraden.
 
Vi har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
 
Behöver du mer information eller har eventuella frågor om tjänsten, kontakta: Magnus Karlsson eller Hans-Christian Ripa.
Hasse Ripa

Hasse Ripa
försäljningschef
070-560 32 48
hari@sa-machinery.se

Magnus Karlsson

Magnus Karlsson
säljchef
070-650 58 08
maka@sa-machinery.se

Maria Lundgren

Maria Lundgren
HR ansvarig
mlun@sa-machinery.se