Verkstadschef Skara och Brålanda

Swedish Agro Machinery söker en Verkstadschef med stort intresse för tunga maskiner, ledarskap, affärer och försäljning till orterna Skara och Brålanda med placering i Skara. Båda anläggningarna är fullserviceanläggningar med reservdelar, service och försäljning. 

Arbetsuppgifter
I din roll som verkstadschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att driva anläggningarna operativt och strategiskt samt bidra med tillväxt och utveckling av företagets övergripande resultat och marknadsposition. Du ansvarar för att respektive enhet håller en hög servicenivå, kundnöjdhet och resultat av efterförsäljning inom det geografiska området. I din roll som verkstadschef har du budget-och resultatansvar inom ramen för ditt geografiska område. 

I ditt arbete kommer du också att ha personalansvar för servicetekniker och reservdelssäljare. Du ansvarar för att leda arbetet, utveckla medarbetare och samordna personalen för att skapa goda förutsättningar för att verksamheten vidareutvecklas strategiskt. Du planerar också den övergripande verksamheten (jourplanering, utbildningsplanering, semesterplanering). Du ansvarar även för bemanning av reservdelsförsäljning på huvudanläggning samt satellitanläggning. 

I dina uppgifter ingår både kundhantering och kundmottagning samt att kundförfrågningar till verkstaden hanteras professionellt och att kunderna får och upplever högsta möjliga servicenivå. Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som fakturering, slutförande av arbetsorder, personaladministration, garantianspråk, planering och fördelning av servicearbeten. 

Dina erfarenheter och kunskaper
Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning för tunga fordon, gärna med inriktning på lantbruks-eller anläggningsmaskiner. Du har erfarenhet av reparationer av jordbruksmaskiner, byggmaskiner eller tunga fordon. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll med personal-och resultatansvar samt försäljning i kommersiell verksamhet, gärna som förman eller verkstadschef. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lyhörd och kommunikativ ledare som trivs med att hantera både interna och externa kontakter. Du är duktig på att leda, planera, strukturera och prioritera i arbetet för att uppnå effektivitet i verksamheten. 

Du drivs av affären och att uppnå resultat för verksamheten genom att säkra kvaliteten i alla leden för högsta kundnöjdhet och resultat. Du har ett analytiskt förhållningssätt till saker och förmågan att delegera och prioritera rätt i det dagliga arbetet. Du tycker om att ta dig an nya utmaningar och är duktig på att inspirera och utveckla andra. Du är också duktig på att driva igenom beslut på effektivt sätt och att leda och coacha medarbetare. 

Ansökan
Sök tjänsten senast den 4 april 2021 genom att fylla i en ansökan via den här länken. Rekryteringen till denna tjänst sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skara och Brålanda. 

Har du frågor rörande denna tjänst? 
Tor-Björn Mattsson
servicechef
076-139 18 06
toma@sa-machinery.se

Roger Bengtsson
servicemarknadschef
072–7487100
robe@sa-machinery.se