Verkstadschef Fleninge/Plönninge

Vi söker en verkstadschef med ett stort intresse för tunga maskiner, ledarskap och affärer till våra orter Fleninge och Plönninge.

Om tjänsten
Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för anläggningarna. Du ska strategiskt utveckla verksamheten med lönsamhet, nöjda kunder samt arbeta för att din personal är kompetenta och motiverade. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. I rollen ingår det personalansvar för åtta medarbetare. Tjänsten är flexibel placering i Fleninge eller Plönninge, du kommer att vara på båda orterna under din arbetsvecka.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, utveckla och samordna personalen för att skapa förutsättningarna för verksamheten att vidareutvecklas.

I rollen ingår också att ta emot kunder, planera och fördela servicearbeten. Genomföra utvecklingssamtal med medarbetarna, proaktivt arbeta mot kunder och välja in verkstadstjänster, ha budget- och resultatansvar, administrera och fakturera och ha ansvar för arbetsmiljön.

Om dig
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av liknande arbete med personal- och resultatansvar med framgångsrikt arbete och goda resultat. Det krävs också att du har branscherfarenhet och tekniska kunskaper.

Du är en lyhörd ledare som trivs att arbeta med kundkontakter. Du har god datavana och behärskar Officepaketet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning för tunga fordon, gärna med fokus på lantbruks- eller anläggningsmaskiner.

Vi söker dig som är en lagspelare och har en god kommunikationsförmåga. Du är en affärsdriven person som trivs i en roll där du har en fot i tekniken och den andra i att vara drivande på marknaden för att skapa nytta för kunden. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga

Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Har du frågor är du välkommen att kontakta servicemarknadschef Roger Bengtsson på 072-748 71 00 eller robe@sa-machinery.se.

Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev och cv till rekrytering@sa-machinery.se senast den 28 februari 2021. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.