Verkstadsansvarig till Hässleholm och servicetekniker till Östra Sönnarslöv

Jobb  08.12.20 kl. 10:00

Bli en del av vårt team på Traktorservice!

Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery och är verksamma i Östra Sönnarslöv och Hässleholm där vi har försäljning, lager och verkstad. Vårt arbetsområde är Östra Skåne och halva Blekinge.

Vi söker nu en verkstadsansvarig i Hässleholm och en servicetekniker i Östra Sönnarslöv.

Verkstadsansvarig är en tjänst som både innehåller administration med bokning och planering av jobb, fakturering m.m och arbete i verkstad och på fält. Du kommer också att vara arbetsledare för våra verkstadstekniker i Hässleholm.

Serviceteknikerns arbete är både i verkstad och i fält du kommer att jobba både i team och självständigt och utgå från Östra Sönnarslöv.

Du som söker bör ha vana/intresse av tunga maskiner; lastbil, entreprenads-, skogs- eller lantbruksmaskiner.

Bild (flyttas)

Erfarenhet av hydraulik, elektronik och PC vana samt B körkort är ett krav. Har du dessutom BE eller CE körkort och bra språkkunskaper i engelska är detta meriterande. Utbildning sker inom vår koncern på vår anläggning i Skurup eller hos våra leverantörer.

Till din hjälp finns en supportfunktion centralt och även via arbetskamrater på våra anläggningar som kan hjälpa till med problemlösning.

Sök tjänsten genom att skicka in ett CV och ett personligt brev till mats.johnsson@traktorservice.com vid frågor ring 0708-371133 till Mats. Vi vill ha din ansökan senast 31/12-2020 märk ansökan med vilken tjänst ni söker. Tjänsterna kommer att tillsättas senast under januari 2021.

 
Mats-Ernst Johnsson
Mats-Ernst Johnsson
platschef och säljare
070-837 11 33