Traktor servicesupport, Skurup

Jobb  17.03.20 kl. 10:00

Vill du arbeta i ett ungt, expansivt företag med starka varumärken inom lantbruksmaskiner? Då kan du vara den vi söker.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi är ett ungt företag som präglas av entreprenörskap och saknar ”så har vi alltid gjort”. Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Teknisk Support CLAAS traktor
CLAAS traktor har funnits på den svenska marknaden i drygt 10 år. Under denna period har den tekniska utvecklingen i traktorn varit avsevärd, inte minst avseende driftssäkerhet. Traktorerna från CLAAS är premiumprodukter som vänder sig till professionella lantbrukare med högt ställda krav på funktion, driftsäkerhet och totalekonomi. Ett bevis för att traktorn uppfyller dessa krav är vårt unika garantiåtagande ”MAXICARE” som innebär att vi som enda aktör lämnar fem års garanti på nya traktorer.

Vårt mål är att nå en marknadsandel på 10 % av på den svenska traktormarknaden, vilket innebär ca 300 sålda traktorer varje år. Ett viktigt steg för att nå målet är att ge kunderna förstklassig service via någon av våra 10-talet försäljningsställen eller servicepartners. Vår tekniska support spelar en central roll i denna organisation. Som ett led i strategin förstärker vi nu vår avdelning ”Teknisk Support” med ytterligare en medarbetare med inriktning på CLAAS traktor.

Vad innebär rollen
Arbetet innehåller bland annat följande arbetsuppgifter:

•                    Teknisk telefonsupport till våra servicelämnare

•                    Teknisk assistans till servicetekniker i fält.

•                    Teknisk produktutbildning till servicetekniker på vår utbildningsanläggning i Skurup

•                    Assistans i reklamationsadministration

•                    Fortbildning hos tillverkare i Frankrike och Tyskland

•                    Dokumentation och distribution av teknisk information

Som teknisk support på CLAAS traktor ingår du i teamet ”servicesupport” som består av fem medarbetare med inriktning på olika produkter. Dina nya kollegor är hjälpsamma, engagerade och har alltid nära till skratt. Du kommer att ha din arbetsplats på vår nybyggda anläggning i Skurup men vid behov resa till våra andra serviceställen för att på plats kunna hjälpa mekanikerna med extra kluriga felsökningar.

Den vi söker
Det är viktigt att du är en positiv, tillmötesgående och noggrann person. Du tycker om att hjälpa människor att hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Stor vikt läggs vid att vara flexibel och snabbt kunna ta beslut om ett tekniskt problem kan lösas inom våra egna led eller om vi behöver assistans från leverantör. Periodvis kommer arbetet att innebära hög arbetsbelastning, och i dessa lägen är det viktigt att vara en lagspelare med prioriteringssinne och förmåga att delegera delar av arbetsbördan till kollegorna i teamet. Likväl krävs förmåga att träda in för kolleger i perioder med lättare arbetsbelastning.

Då arbetet utförs i en miljö med högteknologiska produkter krävs att du har en teknisk bakgrund i form av utbildning eller arbetslivserfarenhet, gärna från fordonsbranschen. Erfarenhet från lantbruksbranschen är meriterande. Den specialkunskap som krävs för att utföra arbetet erhåller du genom utbildningar hos vår leverantör, samt genom interna utbildningar ”in house”.

Vad kan Swedish Agro Machinery erbjuda dig?
Swedish Agro Machinery är en arbetsgivare som månar om sin personal genom att erbjuda  bra utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat för sina medarbetare. Här arbetar du i trivsamma nya lokaler med högklassiga produkter tillsammans med kompetenta, roliga kollegor och nöjda kunder. Du får även ett generöst friskvårdsbidrag och en sjukförsäkring med bra villkor. Jobbet är en heltidstjänst, tillsvidareanställning med placering i Skurup. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Roger Bengtsson, 
072-748 71 00. Sök tjänsten genom att klicka på ansök eller maila jobb@sa-machinery.se, märk ansökan med Skurup. Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekrytering

Roger Bengtsson

Roger Bengtsson
servicechef
robe@sa-machinery.se

Tel. 0727-487100