Servicetekniker, Skurup

Swedish Agro Machinery söker en servicetekniker med stort intresse för tunga maskiner och teknik till vår verkstad i Skurup.

Vad ska du göra?
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som servicetekniker där du kommer att arbeta med underhålls-, diagnostik- och reparationsarbete på olika lantbruksmaskiner. Du kommer att utföra service och reparationer på motorer, elektriska och hydrauliska system på maskinerna. 

Du är expert på lantbruksmaskiner och kommer att ha ett nära samarbete med övriga i verkstadsteamet. I det dagliga arbetet ingår också att svara på kundförfrågningar, ha löpande kontakt med kunder angående pågående reparationsarbeten samt ansvara för servicedokumentation och övrig administration. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats. 

Dina erfarenheter och kunskaper
- Lägst gymnasieutbildning inom teknik, fordon, maskiner eller mekanik 
- Relevant erfarenhet och kunskaper om reparationer av maskiner eller fordon eller jordbruksmaskiner
- God datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du är en person som har ett stort intresse för mekanik, teknik samt maskiner och service. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, följa procedurer och upprätthålla både kvalité och produktivitet. Du har ett stort kundfokus och ser till att kunden får service i rätt tid och till rätt kvalité. Du hittar också sätt att utveckla dig själv genom att arbeta med ständiga förbättringar i ditt arbete. 

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via ansökningsformuläret nedan. Ansök senast den 15 april 2021. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skurup med omgående start eller vid överenskommelse. Har du frågor rörande denna tjänst? Kontakta:

Philip Clausen 
verkstadschef  
076-139 18 19
phcl@sa-machinery.se