Servicetekniker, Skänninge

Jobb  04.12.20 kl. 10:00

Är du en utpräglad lagspelare med sinne för kvalité och kundvård? Räds du inte en utmaning och finner fältarbete stimulerande, gillar du att ta stort personligt ansvar och vara en del av ett utvecklande arbetslag? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Skänninge med omnejd.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner, i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation i arbetet så kommer du att trivas hos oss.

Du kan starta morgonen med att felsöka en CLAAS traktor i verkstaden och någon timme senare är du på akututryckning till en kund som har problem med sin vallmaskin. Din arbetsdag kan vara allt från enklare servicearbeten till avancerad felsökning med hjälp av datorteknik.

Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bild (flyttas)

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du ska ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC då en stor del av felsökningen sker med hjälp av datorer. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det viktigt att du är en serviceinriktad person då du är vårt ansikte utåt. Det finns naturlig säsongsvariation i arbetet och under högsäsong förekommer det jour. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.

Arbeta hos oss
Du kommer att vara en viktigt del för att bygga upp vår kundbas och skapa nöjda kunder på vår spännande resa som har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal, har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Ansökan
Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, märk ansökan Skänninge, servicetekniker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Andersson på telefon 076-1462604. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, 10 januari.
Lars Andersson

Lars Andersson
verkstadschef
0142-130 40
laan@sa-machinery.se