Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Kalmar

 

Swedish Agro Machinery söker en Servicetekniker till vår verkstad i Kalmar!

Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparation av tunga maskiner? Och har ett stort intresse för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss! 

Vad ska du göra?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som servicetekniker i Kalmar där du kommer att arbeta med underhålls-, diagnostik- och reparationsarbete på olika lantbruksmaskiner. Du kommer att utföra service, felsökning och reparationer på motorer, elektriska och hydrauliska system på maskinerna.

I det dagliga arbetet ingår också att svara på kundförfrågningar, ha löpande kontakt med kunder angående pågående reparationsarbeten samt ansvara för servicedokumentation och övrig administration. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar inom företaget, främst servicetekniker, teknisk support samt reservdelssäljare och dess support.

Dina erfarenheter och kunskaper

- Lägst gymnasieutbildning inom teknik, fordon, maskiner eller mekanik

-Relevant erfarenhet och kunskaper om reparationer av maskiner eller fordon eller jordbruksmaskiner

- God datorvana samt B-körkort är ett krav

- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Du är en person som har ett stort intresse för mekanik, teknik samt maskiner och service. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, följa procedurer och upprätthålla både kvalité och produktivitet. Du har ett stort kundfokus och ser till att kunden får service i rätt tid och till rätt kvalité. Du hittar också sätt att utveckla dig själv genom att arbeta med ständiga förbättringar i ditt arbete. Du delar självklart våra värderingar Långsiktighet, kvalité och lönsamhet som ska skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren.  

Vad vi erbjuder dig

  • En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
  • Vara en del av ett engagerat team som driver verkstadsarbetet framåt i Kalmar
  • Möjligheten att utvecklas långsiktigt inom bolaget och vara med på en spännande resa framåt!

 

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143749&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true

Tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Kalmar med omgående start eller vid överenskommelse.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Nicky Martinsson, Verkstadschef tfn: 07-7487206 eller mejla: nima@sa-machinery.se, Tor-Björn Matsson Servicechef: tfn 076 139 18 06, eller mejla: toma@sa-machinery.se Sista ansökningsdag är 2021-09-24. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om företaget

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.