Servicetekniker, Fleninge

Jobb  16.11.20 kl. 10:00

Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Fleninge med omnejd.


Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner, i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation i arbetet så kommer du att trivas hos oss.

Du kan starta morgonen med att felsöka en CLAAS traktor i verkstaden och någon timme senare är du på akututryckning till en kund som har problem med sin vallmaskin. Din arbetsdag kan vara allt från enklare servicearbeten till avancerad felsökning med hjälp av datorteknik.

Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du ska ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC då en stor del av felsökningen sker med hjälp av datorer. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det viktigt att du är en serviceinriktad person då du är vårt ansikte utåt. Det finns naturlig säsongsvariation i arbetet och under högsäsong förekommer det jour samt övertid. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.

 

Vi satsar på mobil service och gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Fleninge.

 

Arbeta hos oss
Vi är ett växande företag och vår anläggning i Fleninge öppnade vi för ungefär ett år sedan. Du kommer att vara en viktigt del för att bygga upp vår kundbas och skapa nöjda kunder på vår spännande resa som har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal, har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.


Ansökan
Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, märk ansökan Fleninge. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Roger Bengtsson 072-748 71 00. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, 30 november.

Roger Bengtsson

Roger Bengtsson
servicechef syd/servicemarknadchef
072-748 71 00
robe@sa-machinery.se

Maria Lundgren

Maria Lundgren
HR ansvarig
mlun@sa-machinery.se