Servicetekniker, Borlänge

Jobb  05.03.20 kl. 10:00

Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Borlänge med omnejd.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner, i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation så kommer du att trivas hos oss. Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du får gärna ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Beredskap ingår i tjänsten. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet. Eftersom vi satsar på mobil service gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Borlänge.

Arbeta hos oss
Vi är ett nytt företag som präglats av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Karl Eriksson på telefon 072-247 48 86. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till jobb@sa-machinery.se senast 20 mars, ange Borlänge i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Karl Eriksson

Karl Eriksson
reservdelssäljare
0243-21 30 40
kaer@sa-machinery.se

Maria Lundgren

Maria Lundgren
HR ansvarig
mlun@sa-machinery.se