Reservdelssäljare, Skara

Har du ett stort intresse för teknik, tunga maskiner och försäljning?  Är du även intresserad av att arbeta inom lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som reservdelssäljare hos oss! 
 
Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir bland annat att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra servicetekniker. Du kommer också att arbeta med försäljning av reservdelar till såväl befintliga som nya kunder. Försäljningen sker både över disk i butik, via uppsökande försäljning och kundbesök. Du organiserar butik-och lagerytan för att öka tillgängligheten för kunderna och för att optimera lagerflödet. Du har också daglig kontakt med kunder för att ge dem professionell service, rådgivning och marknadsföra olika varumärken. 
 
I arbetet ingår också att utföra och kontrollera reservdelsbeställningar samt lämna ut dessa till företagets tekniker eller till externa kunder. Du kommer också bidra och vara med i utvecklingen av verksamheten. 
 
Dina erfarenheter och kunskaper
- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå
-  Gärna erfarenhet från fordonsbranschen, gärna lantbruksmaskiner.
-  Erfarenhet av lagerarbete och dokumentationshantering
- Meriterande om säljerfarenhet gärna i en återförsäljare- eller reservdelsbutik
- God datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
 
Personliga egenskaper
Du är en person som gillar teknik, service, försäljning och har ett stort intresse för lantbruksmaskiner. Du har förmågan att strukturera ditt arbete och upprätthålla både kvalité och produktivitet i ditt dagliga arbete. Du är duktig på att samarbeta med andra och dela med dig av kunskap och erfarenheter till gruppen. Du bidrar också med utveckling genom att ständigt arbeta med förbättringar som bidrar till företagets och din egen utveckling. 
 
Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skara med omgående start eller vid överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2021-04-16. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta servicechef Tor-Björn Mattsson via telefon 076-139 18 06 eller via mejl toma@sa-machinery.se.
 
Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan.