Reservdelssäljare, Skänninge

Jobb  04.12.20 kl. 10:00

Bli en del av vårt team i Skänninge!
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Du har en fingertoppskänsla för service och kundhantering samt känner dig trygg i försäljningssituationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot beställningar och lämna ut reservdelar till våra tekniker, samt försäljning av reservdelar mot kund och i vissa fall utkörning av reservdelar till kund. Du har ett nära samarbete med vår verkstad samt våra maskinsäljare. Tjänsten innebär administrativa uppgifter som inventering och fakturering. Du kommer även att lasta och lossa lantbruksmaskiner och kan vid behov genomföra förflyttningar av demomaskiner.

Du har gårdsansvar, vilket innebär att du håller god ordning på vår anläggning och utegård.
Bild (flyttas)

God datorvana och körkort B är ett krav, gärna BE och truckkort är meriterade. Det är viktigt att du har samt har god datorvana. För att framstå som kunnig och legitim mot våra kunder är det önskvärt att du har erfarenhet från branschen.

Arbeta hos oss
Du kommer att vara en viktigt del för att bygga upp vår kundbas och skapa nöjda kunder på vår spännande resa som har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i
Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal, har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Det finns en naturlig säsongsvariation i arbetet och under högsäsong förekommer det jourtjänstgöring.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Lars Andersson på telefon 076-1462604. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan till rekrytering@sa-machinery.se senast den 6 januari. Skriv i ämnesraden Skänninge, reservdelsäljare.
 
 
Lars Andersson

Lars Andersson
verkstadschef
0142-130 40
laan@sa-machinery.se