Servicetekniker till Mekomek i Flen

Om tjänsten
Din tjänst utgår från vår verkstad i Flen där du servar och reparerar CLAAS lantbruksmaskiner. Service och reparation kan även komma att göras hos kund, Mekomek tillhandahåller servicebil till dig. Som servicetekniker för lantbruksmaskiner förväntas du påbörja din arbetsprocess genom att utgå från arbetsorder, utföra service eller reparation efter kundens behov samt avsluta arbetsprocessen genom att återkoppla hur arbetet utförts och vilka reservdelar och material som gått åt i ditt arbete. Som servicetekniker på Mekomek är du företagets ansikte utåt. 

Kompetens och personliga egenskaper
Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom mekanikerbranschen, meriterande inom branschen för lantbruksmaskiner. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet. B-körkort krävs för tjänsten. Du ska vara noggrann, strukturerad och samarbetsvillig.

Om anställningen
Anställningen omfattar heltid som tillsvidareanställd med placering i Flen. 

Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse.  

Om Mekomek
Mekomek i Flen AB grundades 2011 och är beläget i Flen. Vi är en specialistverkstad som reparerar och servar Huddig entreprenadmaskiner och Claas lantbruksmaskiner samt tillhandahåller med lager för reservdelar. Vi är idag 8 anställda som utgår från såväl kontor, verkstadsanläggning och servicebilar.   

Om ansökningsprocessen och frågor om tjänsten
Sök tjänsten genom att skicka ett cv och personligt brev till Moa Sporrenklint moa@mekomek.se. Dit kan du även vända dig med frågor. Sista ansökningsdag är 28/2-2021. Då rekryteringsarbetet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!