Vi växlar upp och söker Maskinsäljare till Brålanda

Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare?

 Sök då tjänsten!

Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige.

Om tjänsten

Maskinsäljare till vår anläggning Brålanda säljområde Dalsland – Bohuslän

Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom ett utav säljområdena. Du kommer aktivt att jobba tillsammans med olika samarbetspartners och även de framtida kunderna. Du är en person som står bakom våra varumärken och du känner att du har ett hjärta för branschen. Du ska bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina tekniska kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara ute på ”fältet” nära kunden och förstå lantbrukarnas verksamhet.

I tjänsten ingår också att hantera offerter och medverka vid leverans. Vidare gör du uppföljningar och vårdar kundrelationen efter avslutad affär. I din roll ingår att ordna demonstrationer och att närvara vid mässor och maskinvisningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbetsförmåga. Du har starkt affärsfokus och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för att utveckla affärer med dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap. Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse och en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Förutom att vara en tekniskt kunnig problemlösare är du en noggrann och strukturerad lagspelare. Du är flexibel och trivs med ett varierat arbetstempo. Du är också en kommunikativ, social och serviceinriktad person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och sätta kunden främst. Du har en bra förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet.

Vad vi erbjuder dig

  • En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
  • Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
  • Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen.
  • Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.

Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Magnus Karlsson på tfn: 070- 650 58 08, mejl: maka@sa-machinery.se eller VD Hans-Christian Ripa på tfn: 070-560 32 48, mejl: hari@sa-machinery.se. Sista ansökningsdagen är 30 september, Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sök tjänsten via länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143740&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true

Om företaget

Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag fokuserat på att förse det svenska lantbruket med service och maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, SAMSON, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE, METSJÖ och AVR i Sverige. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa, med fokus på Norden.