Marknad- och kommunikationskoordinator, Skurup


Swedish Agro och Swedish Agro Machinery är två företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa ytterligare mervärden för den svenska lantbrukaren.

Vill du jobba med världsledande varumärken? Brinner du för kommunikation i alla dess former? Sök då tjänsten som marknad- och kommunikationskoordinator på Swedish Agro!

Dina arbetsuppgifter 
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som marknad- och kommunikationskoordinator där du ansvarar för att samordna all intern och extern kommunikation i bolagen. Du kommer att arbeta i ett team med operativt ansvar för att utveckla företagens marknadskommunikation, aktiviteter och material som stöder strategin i bolagen. Arbetet innebär även att utveckla effektiva kommunikationskanaler som stärker varumärket och utvecklar försäljningen. Du kommer också att ha ett nära samarbete med kollegor, både nationellt och internationellt.

I tjänsten ingår dessutom att skapa och publicera innehåll på sociala medier, producera och klippa videofilmer, vara ansvarig för nationella mässor, uppdatera företagets hemsida och utveckla chefer och medarbetares kompetenser inom kommunikation. 

Din profil
Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik och arbetslivserfarenhet på minst 2-4 år. Erfarenhet från digital publicering, både på hemsida och sociala medier samt goda kunskaper i Premiere Pro, Indesign, Photoshop eller liknande program.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att ta ansvar, planera och driva ditt arbete självständigt. Vi ser gärna att du är social, kreativ, driven och har ett brinnande intresse för kommunikation och marknadsföring. Du talar och skriver flytande på engelska då det är vårt koncernspråk. Dessutom trivs du med utveckling - både din egen och vår och är ständigt öppen för nya och bättre sätt att lösa dina uppgifter på så att vi tillsammans blir ännu bättre. 

Vad du kan förvänta dig
Vi erbjuder en tjänst där du har goda möjligheter att utveckla marknad- och kommunikation i Sverige och där du dessutom får en spännande och utmanande vardag i två expansiva bolag inom samma koncern
Trevliga kollegor med stor drivkraft att erbjuda den svenska lantbrukaren långsiktiga och smarta lösningar för deras behov
Tjänsten är på heltid med placeringsort i Skurup, resor samt viss närvaro på kontoret i Kalmar ingår i tjänsten

Låter det som något för dig? 
Skicka gärna ansökan och CV till oss så snart som möjligt. Vi genomför löpande urval och intervjuer. Har du frågor om anställningen, kontakta VD Swedish Agro Björn Skogsberg på mobil 070-557 06 25 eller HR-koordinator Alexandra Hallström på mobil 072-598 80 59. Sista ansökningsdag är 2021-04-16.