Försäljnings- och produktchef CLAAS Traktor, Skurup

Brinner du för lantbruk och lantbruksmaskiner? Vill du vara med och ansvara för affärsutveckling av högkvalitativa produkter? Sök då tjänsten som Försäljnings- och produktchef hos oss!
 
Om tjänsten
Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas och vi söker nu en erfaren försäljnings- och produktchef inom varumärket CLAAS med huvudansvar för CLAAS Traktor. Vi ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige. Du ingår i ett engagerat team med mycket eget ansvar och där du får stora möjligheter att utveckla produktutbud, kampanjer, försäljning och lönsamhet. 
Som företagets expert inom ditt område kommer du att ansvara för utvecklingen av CLAAS traktoraffär i Sverige och fungera som en aktiv länk mellan våra säljare och tillverkare. Det blir din uppgift att säkerställa att vi är en attraktiv leverantör till våra slutkunder. 
 
Du får din bas på vår nybyggda multifunktionsanläggning i Skurup, i tjänsten ingår resor inom Sverige men även i begränsad omfattning till Tyskland och Frankrike där CLAAS har huvudkontor och produktion.
 
Dina arbetsuppgifter inom ansvarsområdet
Ansvar för att nå och gärna överträffa försäljningsmålen, både till volym och lönsamhet
Ansvar för produktstrategi samt lansera nya produkter, inklusive specifikationer, prisinformation, produktutbildning etc.
Aktivt driva marknadsaktiviteter, i samarbete med vår marknadskoordinator
Skapa bästa förutsättningar för vår säljorganisation genom utbildning, kampanjer, demonstrationsupplägg, gemensamma kundbesök etc. 
Utveckla långsiktiga relationer, både internt och externt
 
Din bakgrund
Du är både affärsmässig och praktiskt orienterad med:
Kunskap om och intresse för lantbruksmaskiner
Minst fem års erfarenhet från liknande tjänst
God branschkännedom och affärsmässighet
Goda datorkunskaper, särskilt i Office-paketet
God kommunikations- och presentationsförmåga 
Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 
Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar CLAAS affären i Sverige
- Möjligheten att påverka din egen roll inom bolaget och utveckla vår försäljning och lönsamhet
 
Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vd Hasse Ripa telefon 0705-603248 eller mejl hari@sa-machinery.se. Sista ansökningsdagen är 30 april. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.