Business Controller till Skurup

Jobb  17.12.20 kl. 10:00

Swedish Agro Machinery rekryterar en analytisk Business Controller till sitt huvudkontor i Skurup. Som Business Controller hos oss kommer du erbjudas en bred och spännande roll där du har användning av din analytiska förmåga och ditt intresse för affären. Du kommer arbeta med analys, rapportering, P&L samt BI-verktyg. För att lyckas i rollen ser vi att du tycker om att samarbeta, är lyhörd och kan utmana organisationen för att bidra till Swedish Agro Machinerys fortsätta utveckling framåt.

Du ingår i en grupp med 6 medarbetare och rapporterar direkt till CFO. Du blir en nyckelspelare och länken mellan ekonomifunktionen och produkt/säljavdelningen där du bidrar med relevanta analyser och underlag. Det här är rollen för dig som vill utveckla både affärer och processer, har lätt för att analysera sifferunderlag och förmågan att pedagogiskt presentera dina resultat. I rollen får du många kontaktytor på företaget främst inom ekonomi, sälj samt företagsledning.

Bild (flyttas)

Arbetsuppgifter

  • Vara delaktig i utveckling av nya affärsmöjligheter
  • Drivande och delaktig i att utveckla metoder, besluts- och analysmodeller
  • Genomföra löpande analyser samt proaktiva åtgärder som stöttar vår affär med mottagare i olika delar av organisationen
  • Identifiera och föreslå aktiviteter och åtgärder som ökar företagets effektivitet och lönsamhet
  • Budget- och prognosarbete
  • Vara med och driva förflyttningen mot ett mer agilt arbetssätt
  • Delaktig i globala projekt inom Danish Agro koncernen.

Bakgrund

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter.  

  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i engelska och svenska
  • Erfarenhet med Power BI och affärssystemet Dynamics är meriterande

Vi tror att du är en person med mycket god analytisk förmåga som brinner för att analysera data, presentera insikter och rekommendationer som driver affären framåt. Vidare tror vi att du är flexibel och har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Arbeta hos oss

Vi är ett nytt företag som präglats av entreprenörskap och saknar "så har vi alltid gjort". Vår spännande resa har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi arbetar i en trivsam arbetsmiljö i lugna nybyggda kontorslokaler. I tjänsten ingår förmåner som bland annat sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid.

Ansökan

Sök tjänsten genom att skicka in ett CV och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, ange Business Controller i ämnesraden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO Anna Blixen, telefon 0708-146718. Sista ansökningsdagen är 31 januari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anna von Blixen Finecke

Anna von Blixen Finecke
CFO
anfi@sa-machinery.se
0708-146718