Välkommen till Swedish Agro Machinery

Swedish Agro Machinery är ett svenskt företag som startades 2016. Vi fokuserar på försäljning av maskiner, reservdelar och service för märkena CLAAS, HORSCH, SAMSON, SPEARHEAD, LEMKEN, AVR och SCANSTONE. 

Vår affärsíde går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, som täcker större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. 

Östra Sönnarslöv Traktorservice är ett dotterbolat till Swedish Agro Machinery.

Se alla våra maskinanläggningar och servicepartners här.

Vårt systerbolag Swedish Agro har verksamhet som omfattar bland annat handel med foder, växtodling och spannmål samt en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Swedish Agro delar sitt huvudkontor i Kalmar med vår maskinanläggning där.

Bild på oss alla
 

Företaget är dotterbolag till danska Danish Agro. Koncernen består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa och arbetar främst med försäljning av foder, fodermineraler, vitaminer, premixer, gödning, växtskyddsmedel, utsäde och energi samt inköp av grödor från lantbruket. Danish Agro är också distributör av ett antal starka varumärken inom lantbruksmaskinbranschen och driver en omfattande kedja av hobby- och fritidsbutiker inom detaljhandeln. Koncernen har cirka 4500 anställda och omsatte 2019 drygt 50 miljarder kronor. Maskindivisionen inom Danish Agro är Nordeuropas största aktör för jordbruksmaskiner med 1200 medarbetare.

Huvudkontor

Besöksadress:
Swedish Agro Machinery
Södra Industrigatan 14
273 30 Skurup
Telefon: 046-25 25 55

Postadress
Swedish Agro Machinery
Box 15
274 21 Skurup
info@sa-machinery.se

Följ oss gärna på facebook.

Bild på kontoret