Möt oss på Elmia 19-21 oktober!

Vi finns i monter B03:68. Kom och prata med oss om maskin, foder, spannmål, växtodling och employer branding. 

 

Hos oss kommer du att...

... träffa medarbetare inom växtodling, foder, vall, maskiner, service och reservdelar. Vi kör fram maskiner från CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD. Du pratar med specialister inom vall, precisionsodling och alla våra affärsområden.

Dessutom har vi med information för dig som är intresserad av ett arbete inom Swedish Agro. Säljare, servicetekniker och specialister som vill utvecklas med oss och trivas på jobbet.

Vilka maskiner visar vi?

Gällande CLAAS så visar vi nya LINER modeller med två och fyra rotorer. Nya tröskan TRION med ett CONVIO 930 skärbord och nya modeller av TORION hjullastare finns på plats. Vi tar med Horsch Transformer 9 VF- Radhacka med aktiv radstyrning och individuell sektionsuppfällning samt en Pronto 6 DC New Generation – Uppgraderad version av den klassiska Prontosåmaskinen.

På Potatissidan visar vi Nya Scanstone  TriStar, en ny typ av stensträngläggare med mattor kombinerat med tre stjärnvalsar som ersätter en av mattorna. På plats visar vi även nya AVR ACC diggerunit på en 9200VW.

Medarbetare från vår tekniska support finns på plats för att prata precisionsteknik, telematics och gps.

På växtodlingssidan blir det fokus Vallfrö och ensileringsmedel jämte vårt eget utsäde från Nordic Seeds. Vi kommer också ha med och prata om Fieldsense lokala väderstation.

 

Läs mer på Borgeby Fältdagar

Öppettider, vägvisning, etc.

Läs mer om Brunnby Lantbrukardagar

Öppettider, vägvisning, etc.