ARION 440 med ÅLÖ Quicke Q4S

 Nyhet    04.05.20 kl. 10:00

Med mekanisk hyttfjädring och CLAAS prisbelönta PANORAMIC tak får du bästa komfort och perfekt sikt. Vindrutan mäter 2,41 m2 och erbjuder 90° fri sikt över frontlastaren, utan störande tvärbalkar i siktfältet. Traktorn har FPT 4-cylindriga turbomotorer med effekt på 120 hk och ett vridmoment på 520 Nm som klarar de flesta utmaningar. CLAAS ARION 440 är den perfekta allroundtraktorn för alla lastarbeten!

Med ARION 440 får du en traktor som är ytterst robust och flexibel och som gör ditt arbete så angenämt som möjligt. Den massiva gjutna ramen med integrerad motoroljesump tar upp krafterna från frontlyft, frontlastare och frontchassie. Frontlastarens fästjärn skruvas direkt på motorram och transmission. Därför kan alltid både frontlastare och frontlyft enkelt eftermonteras.

Unikt chassikoncept.
Robust, gjuten ram med inbyggt motoroljetråg tar upp kraften från frontlyft och frontlastare. Konstruktionen ger bra sikt och liten vändradie.

Bild (flyttas)

Allt på ett ställe.
Multifunktionsspaken gör det ännu enklare och bekvämare att styra transmission, frontlastare, bakre trepunktslyft och hydraulventiler. Det betyder att vänster hand bara behövs för att styra och för att sköta REVERSHIFT spaken för färdriktningsbyte.

Konstant effekt.
Tack vare CLAAS specifika effektkurva finns motorns höga vridmoment tillgängligt inom ett brett varvtalsområde. Det ger konstant effekt och kraft när det verkligen gäller. Bränslesparande arbete vid lågt motorvarvtal och maximalt vridmoment med ECO-kraftuttaget eller arbeten vid nominellt varvtal med full reserv är därför inget problem. Det är bara ren kraft.