Vi etablerar oss i Flen!

 Nyhet  29.01.20 kl. 10:00

Under våren 2020 kommer Swedish Agro Machinery tillsammans med MEKOMEK att etablera sig i Flen för att kunna erbjuda försäljning, service och reservdelar i området. 

Under våren 2020 kommer Swedish Agro Machinery tillsammans med MEKOMEK att etablera sig i Flen för att kunna erbjuda försäljning, service och reservdelar i området.

– Södermanland är en viktig region för oss, då det har sålts ca 200 CLAAS maskiner i området under den senaste 10-årsperioden, säger Roger Bengtsson servicechef på Swedish Agro Machinery. Tillsammans med MEKOMEK i Flen har vi nu en reservdels- och service-anläggning som hjälper oss att höja servicegraden till våra kunder på varumärkena CLAAS-, SAMSON-, HORSCH-, AVR- och Spearhead. MEKOMEK har en toppmodern anläggning med ett reservdelslager som är anpassat för den maskinpopulation som finns i det geografiska närområdet.

Bild (flyttas)

De har också lång erfarenhet av att arbeta med mobil service och har välutrustade servicebilar. Det finns även ett komplett sortiment av hydraulik-komponenter och slangpressning som passar väl in i Swedish Agro Machinerys produktsortiment.

– Vi planerar nu för att få in en servicetekniker och en reservdelssäljare på plats, säger MEKOMEks ägare Fredrik Sporrenklint. Han äger företaget och har ambitioner att ta ett stort ansvar för hela affären. MEKOMEK är sedan tidigare väletablerade inom entreprenad-branschen med bl a Huddig, och ser samarbetet med Swedish Agro Machinery AB som ett sätt att ytterligare bredda och utveckla sin verksamhet.

Arne Eriksson, som anlitades av Swedish Agro Machinery i höstas kommer tillsammans med Fredrik att arbeta med maskinförsäljningen. Arne har sysslat med lantbruksmaskiner i hela sitt liv och har ett väldigt stort intresse för och kunskaper om maskinerna. Han är en välkänd, omtyckt och glad profil i branschen.

Swedish Agro Machinery har under de senaste etablerat sig på fjorton platser i Sverige med egna anläggningar och knutit kontakt med flera servicepartners. Anläggningen i Flen blir den femte servicepartnern.

Inom kort kommer en officiell invigning äga rum, men anläggningen har redan kommit igång och är öppen för besök. Vi finns på Öjavägen 7. Telefon: 0157-510 00.

Hjärtligt välkommen!

Bild (flyttas)
Bild (flyttas)