Swedish Agro Machinery tar över ansvaret för SAMSON

 Nyhet    01.11.17 kl. 10:00

Från och med den 1 november är Swedish Agro Machinery generalagent och återförsäljare av SAMSON i Sverige.

Sedan det i våras blev känt att Swedish Agro Machinery tar över generalagenturen för SAMSON i Sverige så har förberedelserna pågått för fullt. Säljare och servicetekniker har varit på SAMSON:s fabrik i danska Viborg för utbildning. Även reservdelar har beställts hem för att ligga på hyllorna inför den 1 november.

- Vi känner oss väl förbereda inför premiären och Samson har gett oss en god introduktion för all berörd personal. Jag tror att Samson kommer att bli ett välkommet tillskott i vår portfölj, säger Björn Petterson som är vd för Swedish Agro Machinery.

På anläggningarna i Skurup, Plönninge, Kalmar, Skänninge och Skara med satellit Karlstad kommer det finnas extra kompetens när det gäller SAMSON, men det går naturligtvis att få hjälp på alla anläggningar.

 

Bild

- Vi hälsar Swedish Agro Machinery välkomna. Med dessa intensiva förberedelserna så tvivlar vi inte på att kunderna kommer att få den hjälp de behöver, säger Svend Skov Olesen som är exportchef för SAMSON.

Swedish Agro Machinery säljer och servar idag CLAAS, LEMKEN, HORSCH och AVR. Företaget hade sitt startskott på Elmia i fjol och håller fortfarande på att bygga upp sin struktur i Sverige.

Företaget finns idag representerade på 12 orter. Under nästa år är planen att ett nybyggt reservdelslager kommer att stå klart i skånska Skurup.