Avtal med HORSCH klart

 Nyhet    20.06.17 kl. 10:00

Från och med idag övertar Danish Agros dotterbolag Swedish Agro Machinery och Norwegian Agro Machinery distributionen av HORSCH produkter i Sverige och Norge. 

- HORSCH producerar redskap av hög kvalitet. Dessutom är det ett familjeföretag med en stark tradition och kultur och det passar oss perfekt. Vi delar samma ambitioner om att göra skillnad för de lantbrukare vi samarbetar med. Vi är riktigt glada över det kommande samarbetet i Sverige och Norge, säger Jens Skifter som är chef för Danish Agros maskindivision.

Enligt honom kompletterar HORSCH redskapsprogram det övriga produktprogrammet perfekt. Traugott Horsch som är exportchef för HORSCH ser också stora möjligheter med avtalet.

- Vi är stolta och glada över avtalet med Danish Agros dotterbolag i Sverige och Norge. Vi har redan ett starkt och förtroendefullt samarbete med Danish Agro på den finska marknaden. 

Bild (flyttas)

Med detta avtalet kan våra kunder garanteras en långsiktig och proffessionell försäljnings- och serviceorganisation som är en fördel för svenska och norska lantbrukare. Vi ser fram emot att utveckla våra aktiviteter tillsammans med Danish Agro, säger han.

HORSCH och Swedish Agro Machinery kommer att ställa ut tillsammans på Borgeby fältdagar den 28-29 juni. HORSCH kommer även att medverka tillsammans med Norwegian Agro Machinery på Agrisjå i Stjørdal den 25-27 augusti.