Avtal med SAMSON klart

 Nyhet    08.05.17 kl. 10:00

Danish Agro Machinery och SAMSON ingår avtal om försäljning och service i Sverige och Norge från och med den 1 november 2017. 

Danish Agro Machinery Holdings två dotterbolag i Sverige och Norge övertar ansvaret för försäljning och service av SAMSON produkter från och med den 1 november 2017. Jens Skifter, CEO i maskindivisionen för Danish Agro, ser stora möjligheter med avtalet. SAMSON passar bra in i de båda ländernas försäljningsstruktur där CLAAS är huvudmärke.

- Vi har byggt upp en stark återförsäljarstruktur i Sverige och Norge med CLAAS som huvudmärke. Där passar kvalitetsprodukterna från SAMSON mycket bra in. Vi är riktigt glada över avtalet som kommer att stärka vår verksamhet. Nuvarande och kommande kunder till SAMSON kommer att få ett professionellt bemötande. SAMSONs kunder är, som alla vet, mycket kvalitetsmedvetna och vi kommer att leverera bästa möjliga service, säger Jens Skifter.

 

Bild (flyttas)

SAMSON AGROs sälj- och marknadschef Torben Larsen ser stora möjligheter med avtalet.

- SAMSON AGRO är stolt över avtalet med Danish Agro Machinery i Sverige och Norge. Avtalet garanterar att lantbrukare och maskinsstationer i Sverige och Norge även i framtiden får tillgång till SAMSON:s maskiner. Samtidigt kan vi vara säkra på att nuvarande och framtida kunder får professionellt och rikstäckande tillgång till service och reservdelar, säger Torben Larsen.

Torben Larsen understryker att det har varit viktigt för SAMSON AGRO att hitta en samarbetspartner som har viljan och förmågan att föra SAMSONs produkter framåt. Swedish Agro Machinery och Norwegian Agro Machinery är redo att ta det fulla ansvaret för SAMSONs produkter i de båda länderna när avtalet träder i kraft den 1 november 2017.