Swedish Agro Machinery etablerar sig i Halland

Nyhet    21.12.16 kl. 10:00

Arbetet fortsätter för Swedish Agro Machinery med att etablera försäljning- och verkstadslokaler i de åtta regionerna. Nu är även lokaler på plats i Plönninge i samarbete med Region Halland och Grön tillväxt i Plönninge. Plönninge som går en spännande framtid till mötes då den gamla skolan omformas till ett halländskt centrum för grön tillväxt och ekologisk hållbarhet, kommer att hyra ut verkstadslokaler och kontor för Swedish Agro Machinery. Anders Wennerholm säger: -”Jag har sedan tidigare flera goda kundrelationer. Med Swedish Agro Machinery etablering i Halland ser jag fram emot att få visa det breda CLAAS produktprogram för traktorer och tröskor. Många har anknytning till Plönninge och därför känns det särskilt bra att vara just där.

Halland är ett starkt tröskeområden för CLAAS och genom etableringen kommer kunderna att bli erbjudna en professionell och effektiv premiumservice med mycket god tillgänglighet av CLAAS original reservdelar. 

Picture (flyttas)

Jens Skifter VD tillägger: -”Plönninge är en idealisk samarbetspartner för denna typ av arrangemang för framtiden vilket är orsaken till att ett samarbete kan vara positivt för alla parter. I dagsläget är tre medarbetare på plats och rekryteringen pågår för fullt för att ytterligare stärka upp service och reservdelar.