SWEDISH AGRO MACHINERY AB OCH LEMKEN BLIR PARTNER I SVERIGE

Publisheret: 12.12.20

Sedan starten 1 oktober 2016 har Swedish Agro Machinery och Lemken varit aktiva som partner på ett antal orter i Sverige. Hela Lemken produktportfölj inom växtskydd, sådd och jordbearbetning kommer att erbjudas genom den nya Lemken återförsäljaren. Partnerna hoppas att kunna attrahera nya kunder och generera tillväxt.

Lemken Export Manager Ralf Bornemann: "Det breda Lemken modellprogram passar mycket väl in för svenska lantbrukare. Vår svenska agent Mats Jönsson i Sverige har gjort ett mycket bra jobb de senaste åren med att etablera Lemken och supporterar nu också Swedish Agro Machinery AB i sin satsning som ny återförsäljare.”

Swedish Agro Machinery VD, Jens Skifter, säger: “Förutom det tyska premiummärket CLAAS, är vi glada över att ingå partnerskap med premiumtillverkaren Lemken. Såväl CLAAS som Lemken är privatägda familjeföretag med ett särskilt fokus på produkternas kvalitet, resultat och hållbarhet. Båda är ledande i Europa och vi förväntar oss flera synergier i dessa partnerskap de kommande åren”.

Swedish Agro Machinery kommer som ny återförsäljare av Lemken att ta hand om försäljning och eftermarknads (Reservdelar / Service) aktiviteter på ett antal orter i Sverige där man nu etablerar sig. De återförsäljare som Lemken arbetar med idag kommer även i fortsättningen att vara återförsäljare för Lemken i Sverige.