Anläggning och lokal i Skänninge

Publicerat: 12.12.16

Det har sedan september 2016 pågått ett intensivt arbete med att få försäljning-  och verkstadslokaler på plats i de åtta regionerna. Förutom Skara och Kalmar är nu även Skänninge i Region Öst klart med lokal och ett antal kvalificerade medarbetare.

Regionchef Eva Secher säger: ”Nu kan vi äntligen börja ta hand om våra CLAAS kunder och starta upp en bearbetning på marknaden för att sälja in CLAAS produktprogram till nya kunder”. ”Vi är sedan en vecka tillbaka redan åtta stycken medarbetare på östra regionen och projekteringen för en etablering i Linköpings området fortskrider”.

Den viktigaste hörnstenen i etableringen blir att erbjuda en professionell och effektiv premiumservice och kunna tillhandahålla CLAAS original reservdelar. Henric Broström, Verkstadschef säger: -”Vi fortsätter att rekrytera personal både till reservdelar och verkstad och just nu planerar vi hur den 800kvm stora verkstadslokalen ska utnyttjas på bästa sätt.
Samtidigt är vi glada att vi redan nu har kommit igång med fältverksamheten och kunna hjälpa våra kunder med service och reparation.Vi har två kvalificerade tekniker med mångårig erfarenhet av CLAAS maskiner och välutrustade servicebilar som står redo att hjälpa kunden snabbt och effektivt”.

Martin Gerdtsson reservdelschef Swedish Agro tillägger: ”Det är ett väl tilltaget lager som täcker ett stort område, vilket innebär en god tillgänglighet av reservdelar”. Förutom lokalerna i Skänninge har man även valt att ha kvar säljkontoret på Vreta Kluster.